Esküvői fotózás – Petneházy Club Hotel

Esküvő fotózás kreatív sorozat Petneházy Club Hotel

Gabi és Víctor esküvőjére a gyönyörű környezetben elhelyezkedő Petneházy Club Hotelben került sor.

Víctort általános iskolás korunk óta ismerem, így természetesen nagy örömmel vettem a felkérésüket, hogy életük nagy napján én legyek a fotósuk. Jegyes fotózásra a Várkert Bazárban került sor az esküvő előtt pár héttel.

Az esküvőt úgy szervezték, hogy minden egy helyen legyen és a násznépnek ne kelljen utazni az események között, illetve a vidékről vagy külföldről érkező vendégeknek a szállás a lakodalom helyszínén megoldott legyen. A Petneházy Club Hotel minden szempontból remek választásnak bizonyult. Budapest II. kerületében, a budai dombság egyik legszebb részén található, természetközeli helyszín, a városi nyüzsgéstől távol. A birtokon számos kisebb, különálló faház bérelhető ahol a vendégek elszállásolása megoldható és kiváló helyszín az esküvői előkészületekhez is. A polgári szertartásnak a kertben erre a célra megépített terasz szolgált helyszínként, melyet a délutáni napsugarak és háttérben magasodó budai hegyek látványa tettek különleges hangulatúvá. A kreatív fotósorozatot pedig a környéken fekvő réteken és a lovarda területén készítettük el.

Érzelmekkel teli, szuper esküvő volt. A buli nagyszerű hangulatban zajlott, szerintem mindenki nagyon jól érezte magát, örülök, hogy a részese lehettem.

Íme egy rövid válogatás a kedvenc képeimből.