Esküvői fotózás – Pavillon de Paris Budapest

Esküvői kreatív fotózás Budapest Halászbástya vár

Szandi és Tomi Londonban élnek, az esküvőjüket viszont Budapesten tartották. Az esküvő előtti jegyes fotókat Londonban készítettük el. Majdnem az egész napot együtt töltöttük és nagyon jó összhang alakult ki. Nagyszerű nap volt mindannyiunk számára, amire szívesen emlékszünk vissza.

Az esküvő napján az előkészületekre a lakodalom helyszín (Pavillon de Paris étterem) közelében egy bérelt lakásba érkeztem, ahol már a sminkes dolgozott, illetve rengeteg barát és rokon sürgött-forgott. A kreatív fotózás első felvonását a Budai Várnegyedben, a Halászbástya környékére terveztük. Én a menyasszonnyal előrementem és vártuk, hogy a vőlegény külön érkezzen meg, így megoldható volt az első találkozás, hiszen a lakásban egész reggel Tomi nem láthatta készülődés közben Szandit. A Jezsuita lépcsőn felsétáltunk a Halászbástyára, ahol eltöltöttünk 1 órát, majd legyalogoltunk a Pavillon de Paris étterembe, ahol a szertartáshoz és a lakodalomhoz már minden készen állt. Egy rövid vendégvárást követően a gyönyörű környezetben megtartott polgári szertartást követtem végig. Ezután következett a kreatív fotózás második felvonása. Elmentünk egy rövid sétára a Duna-partra, mely helyszínnek a nap folyamán még egyszer volt jelentősége. A tortavágás előtt az egész násznép kijött és a felső rakparton ledes lufikat engedtek a magasba. A lakodalom remekül sikerült, fergeteges volt a hangulat.

Két nagyszerű embert ismertem meg, akiket öröm volt fotózni. Ők is megtettek mindent annak érdekében, hogy fantasztikus képek szülessenek, nagyon kitettek magukért, de a képeket nézve, a boldogságukat és a belőlük áradó érzelmeket látva megérte a fáradtságot. Szandi és Tomi nagy napjáról készült kedvenc fotóimat mutatom meg Nektek: