Esküvői fotózás – Dudok Rendezvényház

Esküvő fotózás Dudok Rendezvényház kreatív sorozat

A Dudok Rendezvényház Budakeszin található, ahol már többször jártam esküvőt fotózni és mindenkinek tudom ajánlani, aki Budapest és természet közeli esküvő helyszínt keres. Itt nem csak a lakodalom megtartására van lehetőség, hanem a teraszon hatalmas fák árnyékában, mely a nyári forróságban ad némi enyhülést, a szabadtéri szertartást is meg lehet rendezni és kiváló helyszínt biztosít a végeláthatatlan, hatalmas területet magába foglaló park, ahol igazán szép kreatív esküvői fotósorozatot lehet készíteni. Erdős, ligetes területeket kínál főleg, de az épületek körül is nagyon sok lehetőséget találunk különböző beállítások fotózására változatos háttérrel.

Kata és Norbi két ok miatt választotta a Dudok Rendezvényház szolgáltatását. Az egyik a természetben történő fotósorozat elkészítése, a másik pedig, hogy nem szerették volna a különböző helyszínek között utazással tölteni az időt, így nekik és a vendégeknek is az a legkényelmesebb, ha minden esemény egy helyen van kellemes környezetben.

A galériában mutatok néhány képet az előkészületekről, a kreatív sorozatról, ami a parkban készült és a teraszon rendezett szertartásról.