Bemutatkozás

Számomra a családom biztosítja a boldog és kiegyensúlyozott életet.

Budapesten élek, építőmérnök vagyok, 2010 óta örökítem meg az esküvők pillanatait. A fotózás számomra kikapcsolódás, annak ellenére, hogy mindegyik esküvő megismételhetetlen új kihívás, akárcsak egy családi fotózás, kismama vagy gyerek képek készítése. A fényképeimmel örömöt szeretnék szerezni azoknak, akikről a képek szólnak. Igyekszem a valódi pillanatokat megragadni, a képeimmel érzelmeket közvetíteni. A kreatív fotósorozatra szeretek elég időt fordítani, így a megfelelő környezetben profin beállított, szükség szerint bevilágított képeket lehet készíteni. A nagy napon a többi eseményt fotózsurnaliszta stílusban követem végig a násznép zavarása és az eseményekbe történő beavatkozás nélkül. A végeredmény nem a fotózás napján készül el, hanem a komoly és időigényes utómunka során. A természetesség megtartása mindig alapvető szempont. Amit én tudok Nektek garantálni az esküvőtök napján az a pontosság, megbízhatóság és figyelem.

Egész napos rendelkezésre állás az esküvő napján

Nincsenek különböző csomag áraim, helyette egy egész napos rendelkezésre állási díjat szoktam ajánlani a pároknak. Ennek az oka, hogy a nagy napom az időt teljes egészében a Ti esküvőtökre fordítom és az esküvő napjának dokumentálása úgy teljes, ha már az előkészületektől Veletek töltöm az egész napot a lakodalom utolsó fontos pillanatáig, ami az esetek többségében legkésőbb éjjel 1:00 és 2:00 óra közöttre tehető.

Jegyes fotózás

Mindig szoktam ajánlani a pároknak az esküvő előtti hónapokban a jegyes fotózást, mely segít abban, hogy jobban megismerjük egymást. Ez nagyon fontos, mert a fotós lesz az összes szolgáltató közül az a személy, aki az egész napon végigkísér Benneteket. Eltöltünk együtt kötetlen, jó hangulatban néhány órát, így egyrészt az esküvő napján a közös munka gördülékenyebb lesz, fogjátok tudni, hogy mikor mit szeretnék Tőletek, ahogy én is képet kapok arról, hogy milyenek vagytok, tudom, hogy mi áll jól és mi passzol a stílusotokhoz. Másrészt kaptok rengetek profi fotót, amit fel tudtok használni például a meghívóhoz, esküvő napjára slideshow készítéshez vagy a köszönő ajándékhoz.

Jegyes fotókra mintákat a Jegyes menüpont alatt találtok.

Webgaléria

Bármilyen méretű képernyőn nézve élvezhető, full HD (1920 x 1080 képpont) felbontású, Kiefer Richárd Photography logóval ellátott képeket töltök fel egy webgalériába, ami bármikor elérhető számotokra, le is tudjátok tölteni a képeket, illetve meg tudjátok osztani a családdal, barátokkal.

Fotókönyv

A fényképek igazán egy gyönyörű fotókönyvben mutatnak és nem a monitoron. Teljesen más a hangulata a képeket kézbe fogni egy szép könyv formájában, így mindenképpen csak ajánlani tudom. Az esküvői fotókat egyedileg szerkesztett, kézzel készített, prémium minőségű Fine Art fotóalbum formájában kínálom Nektek. A megszerkesztett oldalakat csak a Ti jóváhagyásotok után küldöm el a gyártónak. A borító anyagát, stílusát minden esetben Ti választjátok ki egy személyes találkozó alkalmával, ahol a teljes anyagmintát láthatjátok és a saját stílusotokhoz illő fotókönyvet tudunk együtt összeállítani. A fotókönyv borítását és típusát többféle eredeti olasz bőrből vagy rengeteg fajta öko-bőrből és különböző art anyagmintából választhatjátok ki, sőt, ezek kombinációiból teljesen egyedi borítás is kialakítható.  Prémium kategóriát képviselő gyártóval dolgozom, mely széles választékot és garantáltan kiváló minőséget biztosít. A fotókönyv belső részét Kodak Endura Premier professzionális fotópapíron előhívott fényképek alkotják. A lapok speciális UV védelemmel vannak ellátva, amely meggátolja az oldalak összetapadását, ha folyadékkal érintkeznének. Szerkesztett fotókönyv oldalakat a Fotókönyv menüpont alatt találtok.

Átadott képek, retusálás

Egy egész napos esküvő esetén ~600-700 db fényképet adok át a pároknak egyedi digitális adathordózón vízjel nélkül, teljes felbontásban, JPG formátumban. Minden kép szükség szerint gondos utómunka (fény, szaturáció, kontraszt korrigálása, vágás, fekete-fehér, alap retus szükség szerint) eredményeként kapja meg végső formáját. Bizonyos közeli portrékon alaposabb bőr és arc retusálást is végzek a fényképeken.

Bízom benne, hogy a referencia képeim elnyerik a tetszéseteket és a Ti életetek fontos pillanatait is alkalmam nyílik megörökíteni.